Acte d’entrega de la Placa Narcís Monturiol al Centre d’Estudis Demogràfics

Acte d’entrega de la Placa Narcís Monturiol al Centre d’Estudis Demogràfics

L’11 de febrer, a l’Auditori del Palau de la Generalitat, va tenir lloc l’acte de concessió de les medalles i de les plaques Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic. Aquests guardons, instituïts per la Generalitat l’any 1982, volen distingir les persones i entitats que han contribuït de manera destacada al desenvolupament de la ciència i la tecnologia a Catalunya.

Enguany, a més del Centre d’Estudis Demogràfics (CED), es distingeix amb la Placa Narcís Monturiol al Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) i a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (RACAB). I les persones que rebran la Medalla Narcís Monturiol seran: + info

 

PlacaNarcísMonturiol_CED_A.Esteve_5_Esc            Grup_Placa_N.Monturiol_Esc            + fotos

Sala de Premsa Generalitat de Catalunya (11.02.2016). “El conseller Baiget lliura les medalles i les plaques Narcís Monturiol a 16 personalitats i 3 institucions de reconegut prestigi en l’àmbit científic i tecnològic”.

Sala de Premsa UAB (29.07.2015).- “Tres professors de la UAB, una investigadora de l’IFAE i el CED obtenen la distinció Narcís Monturiol“.

+INFO