IECM ara és IEPM!!!

IECM ara és IEPM!!!

La base de dades Integrated European Census Microdata-IECM ha canviat el seu nom a Integrated European Census Microdata-IEPM per representar millor les dades disponibles a la web i establir les bases per a la futura harmonització d’altres tipus de microdades poblacionals.

Actualment, l’IEPM ofereix accés a 66 mostres censals de 17 països europeus, de 1962 fins a 2011. L’IEPM representa més de 500 milions d’europeus, 58 milions de llars i 135 milions de registres individuals. El 2022, la cobertura probablement superarà el 90% de la població europea”.

Coincidint amb el canvi de nom, s’ha llençat un nou lloc web, des d’on els usuaris poden crear i descarregar mostres personalitzades de microdades de censos europeus. A més, el lloc web de l’IEPM ofereix informació sobre projectes vinculats, activitats de networking i documentació de les mostres censals.

L’IEPM agraeix el finançament dels programes de recerca de la UE (FP6, FP7, H2020) i de les agències dels EUA (National Science Foundation i National Institutes of Health).

+INFO