Iñaki Permanyer ha estat guardonat amb l'European Demographer Award

Iñaki Permanyer ha estat guardonat amb l'European Demographer Award

Iñaki Permanyer ha estat guardonat amb l’European Demographer Award, el premi de demografia més prestigiós que s’atorga a Europa.

Iñaki Permanyer, investigador I3 al CED, està finalitzant el projecte ERC-StG “Equalizing or disequalizing? Opposing socio-demographic determinants of the spatial distribution of welfare-EQUALIZE” i pròximament iniciarà l’ERC-CoG “Healthy lifespan inequality: Measurement, trends and determinants-HEALIN”.

Enhorabona Iñaki!

El Premi s’atorga anualment, de mans de la xarxa Population Europe (xarxa que actualment agrupa a 35 centres de recerca europeus, líders en el camp de les ciències de la població). Presenta dues categories: una per a personal investigador més jove, atorgat enguany a Alice Goisis (Centre for Longitudinal Studies, University College London) i una per a investigadors ja consolidats, aquesta per a Iñaki Permanyer (CED). + info

El premi es lliura normalment en el Berlin Demography Days (març 2020) però enguany, per motius sanitaris (COVID-19) s’ha ajornat al 22-24 de març de 2021.

+INFO