Inici del projecte ERC_AdG d'Iñaki Permanyer

Inici del projecte ERC_AdG d'Iñaki Permanyer

Aquest maig s’ha iniciat el projecte ERC Consolidator Grant dirigit per Iñaki Permanyer, “Healthy lifespan inequality: Measurement, trends and determinants-HEALIN”.

El projecte HEALIN té com a objectiu estudiar les desigualtats en salut a les societats contemporànies, per tal d’afrontar molts dels reptes associats amb l’envelliment. Per aconseguir-ho, es proposaran nous indicadors de salut poblacional que superin les mancances de mesures tradicionals, com ara l’esperança de vida o l’esperança de vida en bona salut. L’explotació de les micro-dades de salut a Catalunya gestionades pel programa PADRIS permetrà fer una anàlisi amb un nivell de detall sense precedents. + info

En el marc del projecte HEALIN es van convocar dues places laborals per a un perfil investigador postdoctoral especialitzat en Demografia, Epidemiologia i/o Salut Pública. A la convocatoria es van presentar 14 sol.licituds, de les que foren admeses 11, 5 de dones i 6 d’homes.

Sergi Trias-Llimós és un dels candidats seleccionats que ja s’ha incorporat al CED aquest mes de juny. Sergi Trias és Doctor en Demografia per la University of Groningen (Països Baixos). Llicenciat en Economia (UAB), va cursar l’European Doctoral School of Demography-EDSD al Max Planck Institute of Demographic Research (Alemanya) i a la Warsaw School of Economics (Polònia). També cal destacar la seva formació complementària a l’European Educational Programme in Epidemiology (Itàlia) en temes de salut de la població i epidemiologia. Fins a la seva arribada al CED, era investigador a la London School of Hygiene & Tropical Medicine (Regne Unit), essent especialista en salut, envelliment i mortalitat.

+INFO