Jeroen Spijker encapçala un nou projecte RecerCaixa

Jeroen Spijker encapçala un nou projecte RecerCaixa

“Anàlisi demogràfica de les desigualtats socioeconòmiques de la salut a Catalunya, en el context de la darrera crisi econòmica: gènere, generació i territori” dirigit per Jeroen Spijker, investigador del CED, ha estat una de les 19 recerques seleccionades en la 6ª convocatòria del programa RecerCaixa 2015.

Forma part de l’equip de treball, a més de Jeroen Spijker (investigador principal), Amand Blanes, Rocío Treviño, Pilar Zueras i Jordi Gumà, tots ells investigadors de l’àrea de recerca “Salut i Envelliment” del CED.

Diploma_RecerCaixa_J.Spijker

L’estudi analitza les desigualtats en salut en funció del perfil socioeconòmic de la població catalana major de 50 anys, amb una atenció específica en l’impacte de la crisi socioeconòmica. L’objectiu és aportar informació útil per definir i concretar polítiques públiques de salut més efectives -com a conseqüència del coneixement del perfil de la subpoblació més vulnerable- i que contribueixin a promoure l’equitat en la salut entre la població catalana.

El 27 de gener va tenir lloc l’acte públic de presentació dels projectes seleccionats i l’entrega dels diplomes als investigadors principals dels projectes, al CosmoCaixa de Barcelona. + info

Foto_RecerCaixa_Grup_CED

L’equip de recerca amb altres companys del CED

 

Sala de Premsa, UAB (28.01.2016). “La UAB obté sis ajuts a projectes de la convocatòria RecerCaixa“.

+INFO