Joan Pau Jordà i Anny Carolina Saavedra, nous Doctors en Demografia

Joan Pau Jordà i Anny Carolina Saavedra, nous Doctors en Demografia

Durant el mes d’abril, Joan Pau Jordà i Anny Carolina Saavedra han presentat les Tesis Doctorals en Demografia, a la UAB.

Joan Pau Jordà, sota la codirecció d’Anna CabréJoana M. Pujadas Mora, presentà la Tesi “Aproximació a les migracions històriques mitjançant l’estudi de la informació nominal”. La tesi parteix de la idea de què, quan les fonts escassegen i cal recórrer a mètodes indirectes, els noms són una font molt adequada alhora d’analitzar, en el passat, la mobilitat de les persones. + info

Tesi_J.P.Jordà

D’esquerra a dreta: Anna Cabré (UAB/CED); Joaquín Recaño (UAB/CED); Joan Pau Jordà; Francisco José Alfaro Pérez (Universitat de Saragossa); Joan Peytaví Deixona (Universitat de Perpinyà Via Domicia, França) i Joana Mª Pujadas (UAB/CED).

 

Anny Carolina Saavedra ha presentat la tesi codirigida per Albert Esteve i Antoni López Gay, “Urbanización y cambio familiar: perspectiva internacional”. La Tesi estudia el perfil i la tendència de la cohabitació a Colòmbia durant els últims cinquanta anys i examina la implicació dels canvis en la formació de les unions amb el procés d’estructuració de la família. + info

Tesi_A.C.Saavedra

D’esquerra a dreta: Antoni López Gay; Montse Solsona (UAB/CED); Albert Esteve; Anny C. Saavedra; Alberto del Rey (Universidad de Salamanca) i Mariona Lozano (McGill University, Montreal).

+INFO