Víctor Manuel Martínez Lucas, Ryohei Mogi, Sarahí Rueda Salazar i Nachatter Singh, alumnes del Doctorat en Demografia de la UAB, entren a l’European Doctoral School of Demography-EDSD

Víctor Manuel Martínez Lucas, Ryohei Mogi, Sarahí Rueda Salazar i Nachatter Singh, alumnes del Doctorat en Demografia de la UAB, entren a l’European Doctoral School of Demography-EDSD

Enguany, Víctor Manuel Martínez Lucas, Ryohei Mogi, Sarahí Rueda Salazar i Nachatter Singh, alumnes del Doctorat en Demografia de la UAB, han estat seleccionats per formar part de la 12ª promoció de l’European Doctoral School of Demography-EDSD, un programa de Doctorat en Demografia, d’àmbit internacional, que enguany torna a tenir la seu a Itàlia, a la Universitat de Roma La Sapienza.

Víctor Manuel Martínez Lucas, és Llicenciat en Geografia (Universidad de Murcia) i Màster en Estudis Territorials i de la Població-Demografia (UAB). Gaudeix d’una beca FI en el Departament de Geografia de la UAB. La tesi doctoral, codirigida per Albert Esteve i Joaquín Recaño es titula “Demografía Histórica de Cieza (Murcia): procesos de cambio social de una población agrourbana (1870-2013)”.

Ryohei Mogi és Llicenciat i Màster en Economia per la Meiji University del Japó. És doctorant en Demografia de la UAB.

Sarahí C. Rueda Salazar és Llicenciada en Sociologia per la Universidad Central de Venezuela i Màster en Estudis Territorials i de la Població-Demografia (UAB). Té una beca FI pel CED. Realitza la Tesi doctoralProyección de parentesco, de la estructura de los hogares y de las situaciones de dependencia en España”, codirigida per Daniel Devolder i Jeroen Spijker.

Nachatter Singh és Llicenciat en Geografia (University of the Punjab) i Màster en Estudis Territorials i de la Població-Demografia (UAB). Té una beca FI pel CED. La seva Tesi, dirigida per Andreu Domingo, es titula “Indian Diapora to Spain: Demo-spatial Analysis and Nieghbourhood Relations”.

Aquests  alumnes realitzen, a partir del 5 de setembre i durant sis setmanes, un curs preparatori en el Max Planck Institute for Demographic Research (MPIDR), a Rostock (Alemanya). Seguidament, a la Universitat de Roma La Sapienza s’imparteixen els principals mòduls docents. L’EDSD finalitza al juliol, amb les presentacions dels treballs de recerca dels alumnes.

+INFO