Victoria San Juan Bernuy i Lina Eugenia Cuevas Ramírez comencen l'EDSD

Victoria San Juan Bernuy i Lina Eugenia Cuevas Ramírez comencen l'EDSD

Enguany, Victoria San Juan i Lina Eugenia Cuevas, alumnes del Doctorat en Demografia de la UAB, han estat seleccionades per formar part de la 13ª promoció de l’European Doctoral School of Demography-EDSD, un programa de Doctorat en Demografia, d’àmbit internacional que aquest curs 2017-2018 tindrà la seu a Odense (Dinamarca). + info

Alumnes_EDSD_2017-2018
Victoria San Juan (esquerra) i Lina Eugenia Cuevas

Victoria San Juan és Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (Universidad Autónoma de Madrid); Màster en Estudis Territorials i de la Població-Demografia (UAB) i Doctoranda en Demografia (UAB). Sota la direcció d’Iñaki Permanyer, treballa en la Tesi Doctoral “Expansión educativa y patrones de formación familiar: implicaciones para las desigualdades y la pobreza en América Latina”.

Lina Eugenia Cuevas és Llicenciada en Economia (Universidad Veracruzana, Mèxic), Màster en Demografia (Centro de Estudios Demográficos y Urbanos, El Colegio de México) i Doctoranda en Demografia (UAB) a on realitza la Tesi “Transiciones a la edad adulta y desigualdad entre las mujeres mexicanes”, dirigida per Albert Esteve.

L’EDSD s’inicia el 4 de setembre en el Max Planck Institute for Demographic Research-MPIDR, a Rostock (Alemanya), a on es realitza un curs preparatori de sis setmanes. Seguidament s’imparteixen els principals mòduls docents al Max-Planck Odense Center on the Biodemography of Aging-MaxO, a Odense (Dinamarca). L’EDSD finalitza al juliol, amb les presentacions dels treballs de recerca dels alumnes.

+INFO