Altres activitats

Lectura de la Tesi Doctoral d’Amalia Gómez Casillas

Organitza: Programa de Doctorat en Demografia, UAB; CED

Lloc: Sala d’Actes, Facultat de Filosofia i Lletres, UAB

Hora: 12:00 - 14:30

Amalia Gómez presenta la Tesi “Violencia de género y prácticas tradicionales perjudiciales: una contribución al debate metodológico para su medición en Europa”, co-dirigida per Iñaki Permanyer i Montserrat Solsona.

La Tesi, inscrita en el Programa de Doctorat en Demografia de la UAB, planteja com objectiu contribuir al debat de com acabar amb la violència de gènere des d’una perspectiva metodològica, abordant la violència de gènere letal i no letal física i sexual a Europa i les pràctiques tradicionals perjudicials a Espanya -en concret, la mutilació genital femenina i el matrimoni precoç-. + info

El Tribunal de la Tesi està format per: Miguel Lorente (Universidad de Granada), en qualitat de President; Verónica de Miguel (Universidad de Málaga), com a Secretària; Alba Lanau (University of Bristol), com a Vocal i, actuen com a suplents, Mariana Marcos (Universidad de Buenos Aires), Elisenda Renteria (CED) i Irene Riobóo (Universidad Rey Juan Carlos).


D’esquerra a dreta: I. Permanyer; M. Solsona; A. Lanau; A. García; M. Lorente; V. de Miguel

Els Relators de la Tesi són: Néstor da Costa (Universidad Católica de Uruguay) i Susana Rostagnol (Universidad de la República de Uruguay).