Altres activitats

Lectura de la Tesi Doctoral de Kenneth Pitarch Calero

Organitza: Programa de Doctorat en Demografia, UAB

Lloc: Sala d'Actes, Facultat de Filosofia i Lletres, UAB

Hora: 11:00 - 13:00

Kenneth Pitarch Calero presenta la Tesi Doctoral “Anàlisi sociodemogràfica de la migració valenciana a Catalunya i altres destinacions”, codirigida per Andreu Domingo i Amand Blanes.

La Tesi té com a objectiu donar visibilitat als migrants valencians que viuen a Catalunya, però també a l’estranger, a partir dels supervivents de les últimes onades migratòries dels segles XX i XXI. Així mateix, també es planteja com un exercici de memòria històrica en estudiar les migracions de la primera onada del segle XX. + info

El Tribunal de la Tesi està format per: Vicent Flor (Universitat de València), en qualitat de President; Diana López (Max Planck Institute for Social Law and Social Policy-MPISOC, Munic, Alemanya), com a Secretària; Carles X. Simó (Universitat de València) com a Vocal i, actuen com a suplents, Joaquín Recaño (UAB) i Elena Vidal (Université de Genève, Suïssa).

D’esquerra a dreta: A. Domingo; K. Pitarch; A. Esteve; C.X. Simó; D. López i V. Flor

Els Relators de la Tesi són: Diego González (Institute for Global Law and Policy, Harvard Law School, Cambridge, EUA) i Rodrigo Rivero (Universidad de Santiago de Chile, República de Xile).