SOBRE EL CED

Avís legal i política de privacitat / Avís de cookies

1. Dades del lloc web

El web www.ced.cat és un domini d’Internet de titularitat del Centre d’Estudis Demogràfics i és el seu únic web oficial.

El Centre d’Estudis Demogràfics (CED), amb NIF Q5855973C, té l’adreça a Edifici E2, Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, 08193 Bellaterra, telèfon +34−93.581.30.60, fax +34−93.581.30.61

2. Drets de propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual dels continguts difosos a través del lloc www.ced.cat pertanyen al Centre d’Estudis Demogràfics, llevat que s’indiqui una titularitat diferent.

La informació subministrada a través del lloc web està protegida per la legislació sobre propietat intel·lectual i no pot ser reproduïda sense esmentar la font o sol·licitar-ne l’autorització.

Les marques, signes distintius i logotips que apareguin en aquest lloc web són propietat del CED, si no s’indica una titularitat diferent, i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

3. Utilització i qualitat de la informació continguda

El Centre d’Estudis Demogràfics mitjançant el seu web posa a l’abast de tots els usuaris informació estadística oficial, recopilada a través de diferents projectes de recerca, i provinent de múltiples fonts propietat de diversos servidors oficials.

Les dades i altres materials presentats s’han introduït seguint estrictes procediments de control de qualitat; no obstant, poden produir-se errors per la qual cosa algunes de les xifres ofertes poden no ser del tot correctes. Quan s’adverteix de l’existència de l’error, el CED procedeix de forma immediata a fer l’esmena corresponent a la informació tractada.

De tota manera no hi ha garantia de què el contingut del web estigui lliure d’errors. L’usuari accepta expresament conéixer aquesta circumstància.

4. Exempció de responsabilitat per enllaços a tercers

El Centre d’Estudis Demogràfics no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o contingut dels enllaços de tercers a què es fa referència en aquest web.

Així mateix, el CED no es fa responsable de les informacions, opinions i conceptes que contingui qualsevol altre lloc web al qual s’accedeixi per mitjà d’enllaços des del web del CED.

5. Galetes

En cap cas les galetes (cookies) o altres mitjans de naturalesa anàloga s‘utilitzen per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

 

Per a qualsevol dubte o comentari sobre el contingut del web contacteu amb demog@ced.uab.cat

© Centre d’Estudis Demogràfics